INVECO I.B.C.
INVECO I.B.C.
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
BULEVAR ARSENIJA ČARNOJEVIĆA 72/3

011 3133 399
011 3133 388
ALEKSANDAR BAKŠUNOVIĆ, marketing

INVECO I.B.C.

Grupa Inveco je osnovana 1995. na inicijativu osnivača i trenutnog predsednika Fernanda Barbetti-ja, koji je razumeo potrebu klijenata da se oslone na partnera sa velikim iskustvom u građevinskoj i industriji prefabrikacije, koji zna kako da koordinira i preuzme odgovornost za  sve obaveze klijenta oko novih projekata, rešavajući sve probleme I nedoumice u toku odvijanja projekta.

Iskustvo na terenu potvrđuje validnost profila glavnog izvođača radova, poslovnog modela koji se fokusira na set stručnih znanja i iskustava potrebnih za izgradnju i opremanje industrijskih objekata po sistemu „ključ u ruke“. Ova formula, koju je Inveco usavršio u Italiji, posebno u sektoru automobilske industrije koji se pokazao kao jedna od glavnih aktivnosti kompanije, je kasnije uspešno primenjena na mnoge druge zemlje u svetu –  u Severnoj i Centralnoj Americi, Aziji, Severnoj Africi i Istočnoj Evropi.

Da bi se što bolje podržale sve ove aktivnosti i optimizovala integracija na terenu, Grupa je postepeno formirala mrežu lokalnih kompanija koje pripadaju centralnoj kompaniji INVECO HOLDING SPA iz Peruđe, Italija. Tokom organizacije kompanije u skladu sa vizijom generalnog direktora Filippa Barbetti-ja, grupa je ojačana I redefinisana pogotovo u vitalnim funkcijama upravljanja projektima i nabavke, koordinirajući kompleksnom mrežom izvođača, dobavljača i podizvođača i apsolutnom garancijom za svaku fazu aktivnosti.

Inveco I.B.C. je osnovan kao srpska kancelarija Inveco Holdinga 2010. godine sa sedištem u Beogradu i za nekoilko godina je već uspeo da stekne ugled kao glavni izvođač radova na industrijskim objektima po sistemu ključ u ruke za velike klijente širom Srbije. Klijenti Inveca IBC su Cooper Standard Sremska Mitrovica (greenfield), Continental Contitech Subotica (greenfield), PMC Automotive Kragujevac (greenfield), Dytech Niš (Greenfield), CLN Kostolac (brownfield), P&T Design Nova Pazova (brownfield), Fixa Shoes Ruma (brownfield).