ARIXSHOP
ARIXSHOP
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
CARA DUŠANA 151

069 2654 540
069 5077 270

ARIXSHOP

Kompanija ARIXSHOP postoji na tržištu Balkana od 2007. godine i jedna je od najvećih isporučilaca građevinskih i ukrasnih materijala najviše klase.

Svakoga dana kompanija ARIXSHOP napreduje, popunjavajući svoj asortiman novim proizvodima i inovacionim rešenjima. Osvajaju nove materijale i tehnologije, učestvuju na različitim seminarima i stručnim izložbama.

Glavni zadatak kompanije ARIXSHOP je da kupcu pruži proizvod najboljeg kvaliteta.

ARIXSHOP plasira proizvode po narudžbini, od kvalitetne ekonomske klase do ekskluzivnih asortimana. Kupci uvek mogu da izaberu one proizvode koji su već izrađeni i nalaze se u katalogu, ili da poruče individualne proizvode.

Stručni kadar dizajnera je tu da predloži zanimljiva i posebna fasadna rešenja i rešenja u enterijeru, a visokokvalifikovani majstori pretvaraju snove u stvarnost.

ARIXSHOP realizuje od najjednostavnijih do najsloženijih projekata.

Jedan mali deo njihovih usluga obuhvata:

  1. Razradu projekata sauna i parnih kupatila,  kao i njihovo realizovanje.
  2.  Izgradnju terasa i verandi prema standardnim individualnim projektima.
  3.  Uređivanje enterijera i fasada od drveta ariša i uz pomoć drugih materijala.

 ARIXSHOP je zvanični distributer svetskih brendova „NARVI“, „SIHGA“, „RHENOCOLL“.

Cena i kvalitet nisu na poslednjem mestu prilikom izbora saradnje sa nekom od kompanija i spremni su da Vam predlože najbolje ponude sa tržišta.

Zajedno sa Vama, gradimo imidž Vašeg doma i naše kompanije!

Kompanija ARIXSHOP je uvek otvorena za nove saradnje i partnerske odnose. Spremni su da razmotre sve predloge u okviru aktivnosti svoje firme. Uvek su zainteresovani za proširenje tržišta svoje produkcije i pozivaju kako proizvođače, tako i kupce na saradnju. Više o ovome može se pogledati na sledećim web stranama: www.arixshop.com  i  www.arix.me