GALENS INVEST
GALENS INVEST
21124 NOVI SAD, SRB
BULEVAR PATRIJARHA PAVLA 30

021 427 716
064 2753 927
064 6434 915
021 427 716

GALENS INVEST

Iako mlad tim, uz svesrdno zalaganje, kompanija Galens invest je od prvog dana uspevala da svojim klijentima obezbedi kvalitetne, sigurne i pouzdane stambene i poslovne prostore. Jednostavnost dizajna, kvalitet i efikasnost procesa poslovanja, kao i poštovanje rokova, odlike su zbog kojih je Galens invest danas sinonim za poverenje. Trudeći se da sa svakom izgrađenom zgradom bude sve bolji, implementacijom novih detalja, materijala i sistema upravljanja, Galens invest svakodnevno podiže kvalitet života svojih klijenata. Polazeći od činjenice da stan nisu zidovi i kvadrati, nego ogledalo porodice i pojam sigurnosti za buduće generacije, kompanija Galens invest rado pristupa svom poslu svesna svoje ogromne odgovornosti .

Najbolji pokazatelj profesionalnog uspeha kompanije predstavlja nagrada „Biznis partner“ koju je Galens invest osvojio 2015. godine. Ova nagrada simbolizuje rezultat visokog stepena zadovoljstva klijenata, što je bio jedan od glavnih preduslova za dobijanje priznanja, kao i potvrdu poslovne uspešnosti i regionalne prepoznatljivosti.

Kompanija Galens invest će i u narednom periodu, primenom najnovijih sistema upravljanja, kao i savremenih materijala i detalja u gradnji, pospešivati jednu od glavnih odlika svog poslovanja - inovativnost i kreativnost.