STAKLO-SERVIS
STAKLO-SERVIS
22305 STARA PAZOVA-STARI BANOVCI, SRB
PREDRAGA VEČERINCA 1 A

062 351 097
MILISAV STAMENIĆ
MARKO STAMENIĆ

STAKLO-SERVIS

Staklo-Servis je porodična firma koja se već 20 godina uspešno bavi staklarstvom. Primarna delatnost im je izrada po meri i ugradnja tuš kabina od stakla.

Uvidevši potrebu tržišta za kvalitetno izrađenim tuš kabinama od stakla, a koje su po meri kupca, ova porodična firma svoju primarnu delatnost preusmerila je na ovu specifičnu granu staklorezačkog posla.

Šta su tuš kabine od stakla po meri?

Tuš kabine od stakla po meri su veoma efikasno rešenje za svako kupatilo zbog toga što se mogu prilagoditi dimenzijama i rasporedu svakog kupatila.

Prednost ovakvih tuš kabina je prvenstveno izuzetna dugotrajnost i funkcionalnost, a potom i veoma visok estetski efekat koji staklo daje svakom kupatilu.

Kabine su izrađene od kaljenog (sigurnosnog) stakla, 8 ili 10 milimetara debljine, koje može biti providno ili peskirano (mat), takođe nude tuš kabine od parsol (braon ili zelenkastog) stakla, kao i mogućnost peskiranja motiva na staklo po želji kupca.

Tipovi tuš kabina koje su u ponudi se dele na:

  • Sistem sa kliznim vratima - prednost ovog sistema je velika ušteda na prostoru i odlično je rešenje za kupatila manjih dimenzija
  • Sistem sa klasičnim (pivot) šarkama - najpopularnija vrsta kabine, kod koje sam kupac bira dimenzije vrata, vrstu šarki, rukohvata i dihtovanja
  • Fiksni (nepomični) paravan - najpristupačnije, a pritom izuzetno elegantno i jednostavno rešenje kabine

Svi okovi koje u Staklo-servisu koriste napravljeni su od visokokvalitetnog hromiranog mesinga ili inoksa u zavisnosti od vrste šarke.

Proces izrade tuš kabine od stakla po meri kupca podrazumeva izlazak ekipe stručnih montera na teren koji u dogovoru sa kupcem osmišljavaju i prave plan izrade buduće tuš kabine. Potom se uzimaju precizne dimenzije prostora gde će se tuš kabina nalaziti i nakon toga se pristupa izradi tuš kabina. U roku od 7 radnih dana od tada dogovoreni model tuš kabine je spreman za ugradnju, koja traje samo nekoliko sati.

Smeštena u Starim Banovcima firma Staklo-servis ugradnju tuš kabina vrši na teritoriji cele Srbije.

Ostale delatnosti firme su:

  • Ograde od stakla - veoma moderno i kvalitetno rešenje za ograde
  • Pregradni zidovi od stakla - najbolje rešenje za zatvaranje (odvajanje, deljenje) poslovnog ili privatnog prostora kojem želite da date posebnu notu prostranosti
  • Staklena vrata u enterijeru - elegantno i savremeno rešenje za svaki dom