SMART INTERNATIONAL
SMART INTERNATIONAL
11000 BEOGRAD, SRB
SVETOG SAVE 43/1

011 3086 573
063 359 509
011 3086 695

SMART INTERNATIONAL

Brick House je relativno mlada firma, koja predstavlja ogranak SMART International d.o.o. Brick House je oficijalni zastupnik kompanija Feldhaus Klinker iz Nemačke i Vandersanden Group iz Belgije. Zapadno evropski kvalitet, uz dugu tradiciju, koju poseduju obe ove kompanije, omogućava njihovim kupcima da uz cigle različitih dezena i tekstura dobiju jedinstven izgled kako spoljne fasade, tako i enterijera i podnih površina..

Cilj je da svakom kupcu pruže najbolje moguće rešenje za svaki njihov projekat. Uz cigle, kao ekološki građevinski materijal, koji predstavlja spoj tradicije i inovacije, akcenat se stavlja pre svega na održivost i dugotrajnost, kako bi korisnici udobno uživali u svim pogodnostima ovog prirodnog materijala. Njihove cigle su veoma lake za održavanje i otporne na visoke pritiske, mraz, kao i visoke temeprature. Klinker cigle kompanije Feldahaus ili ručno rađene cigle kompanije Vandersanden će odlično izolovati dom i učiniti ga toplijim u svakom smislu.

ZAŠTO CIGLA? ZAŠTO KONCEPT „BRICK-SLIP“ SISTEM?

Klinker i ručno formirana cigla je stari ali i dugotrajan, prirodan, stilizovan i pre svega ekološki građevinski materijal koji se koristi od davnina na mnoštvo načina.

Ime Feldhaus i Vandersaden su odavno sinonim za reč kvalitet. Napredne proizvodne tehnike u kombinaciji sa mnogo godina iskustva i tehničkog znanja su garancija za pouzdanost, doslednost i snagu svih proizvoda od klinker cigle.

Cigle ispunjavaju sve uslove savremenog dizajna u kombinaciji sa kontinuiranim razvojem u njihovoj proizvodnji. Sa različitim bojama i teksturama omogućavaju pojavu individualnosti i autentičnog dizajna i teksture koja ne može ostaviti nikoga ravnodušnim.

Svi proizvodi su otporni na mraz, postojanog su oblika i boja, zbog svoje jednostavnosti i dugotrajnosti daju izgled objektima za sva vremena, ali i uspešan spoj tradicionalnih i savremenih kvaliteta.